HandVallet.com je posvećen zaštiti vaše privatnosti.

HandWallet Kontrola Troškova aplikacija:
Podaci se čuvaju samo na korisničkom uređaju. HandVallet ne prikuplja lične informacije ili ima pristup ličnim informacijama.
Korisnik je odgovoran da napravi rezervne kopije svojih podataka.
Korisnik može (ali ne mora da) sinhronizuje svoje podatke sa svojim ličnim Dropbok-om, Google Drive-om i drugim oblacima. HandVallet takođe nema pristup ovim podacima.
Ako tražite da povežete HandVallet sa vašom bankom ili kompanijom za kreditne kartice, veza se vrši direktno sa vašeg uređaja na dobavljača podataka bez prolaska HandVallet servera.
HandVallet koristi "Google analitiku" da prikupi opštu statistiku u vezi sa korišćenjem aplikacije. Ovi podaci nikad nisu povezani sa ličnim podacima.

Aplikacija HandVallet je posvećena zaštiti bezbednosti vaših ličnih podataka. Podstičemo naše korisnike da postavljaju lozinku prilikom pokretanja aplikacije. Lozinka (kao i svi ostali podaci) se čuva samo na uređaju.

HandWallet sajt:
Možete posetiti većinu stranica na našem sajtu bez da nam date ikakve informacije o sebi. Ali ponekad su nam potrebne neke informacije u cilju pružanje usluga koje tražite i ova izjava privatnosti objašnjava prikupljanje i korišćenje podataka u tim situacijama.

HandVallet.com pokreće formular za podnošenje prijava u kojem tražimo posjetioce za svoje adresa E-pošte. Ova adresa e-pošte koju dobijemo od posetilaca neće se prodavati ili biti deljena sa bilo kojim trećim licem. Sve prikupljene informacije se koriste za samo interne za potrebe.

HandVallet.com prikuplja i određene informacije o hardveru vašeg računara i softver. Ove informacije mogu uključivati: vašu IP adresu, vrstu pretraživača, radni sistem, ime domena, vreme pristupa i referentne adrese Veb lokacije. Ovo informacije se koriste za rad usluge, kako bi se održao kvalitet usluge i pružanje opštih statističkih podataka o korišćenju HandVallet.com-a. Ovi podaci nikad nisu povezani sa ličnim podacima.
HandVallet.com takođe prikuplja informacije o stranicama koje naši klijenti posećuju u okviru HandVallet.com-a. Podaci o poseti lokaciji takođe nikad nisupovezani sa ličnim informacijama.

HandVallet.com je posvećen zaštiti bezbednosti vaših ličnih informacija. Koristimo niz bezbednosnih tehnologija i procedura za pomoć zaštitite svoje lične informacije od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ove izjave o privatnosti, možete nas kontaktirati podrška.