SrednjoškolciHandWallet koriste mnogi srednjoškolci u cilju efikasnijeg manipulisanja džeparcem ili povremenim zaradama. Srednjoškolci koji su download-ovali ovaj program su prezadovoljni jednostavnošću njegovog interfejsa i lakoćom korišćenja, kao i mogućnošću uvođenja ličnih kategorija.

StudentiHandWallet sofver je veoma popularan među studentima, koji su primorani da manipulišu "tesnim" budžetima i da održavaju striktan režim u pogledu izdataka. Hiljade studenata širom sveta je već download-ovalo HandWallet i redovno ga ažurira. Mesečno nam od studenata pristiže jako puno pisama, sa molbama za specijalnim modifikacijama programa za podržavnje dodatnih funkcija, karakterističnih za studentski način života, kao što su udeo u troškovima smeštaja, isplata školarine u ratama, stipendije, popusti itd.

Porodice

U današnje vreme potreba za štednjom i za mudrim upravljanjem porodičnim budžetetom, je postala bitnija nego ikada. Jasno je da je planiranje budžeta kompleksno i suštinski se ne razlikuje od vođenja biznisa: porodica ima permanentne i povremne izdatke za različite potrebe kao i permanentna i povremena primanja iz različith izvora. Pri tom, činjenica da svaka porodica poseduje više bankovnih računa i nekoliko kreditnih kartica, i da svaki član porodice ima izvesna primanja kao i troškove, komplikuje stvari još više. Hiljade porodica je već izabralo HandWallet za osnovni program za menadžment kućnog budžeta. Već nakog veoma kratkog vremena korišćenja, mnogo porodice su izvestile o poboljšanju u njihovom finansijskom delovanju i o boljoj kontroli nad bankovnim računima. Otkrivene su razne nepravilnosti i neosnovane naplate dugova od strane raznih firmi. Manje je neprijatnih iznenađenja na dan reaalizacije naplate sa kreditnih kartica. Povećana je mogućnost sagledavanja onih artikala koji "opterećuju" budžet. Uspešno odoljevanje prekoračenjima ili pak ređi "odlazak" u minus.

Putnici i ljudi koji su u inostranstvuHandWallet Pro je nezamenljiv program za one koji često putuju i one koji dugo borave u inostranstvu. Korišćenjem HandWallet-a je moguće znati u svakom trenutku ukupnu sumu troškova za smeštaj, hranu ili obilazak muzeja i provod, čak i pri putovanjima koja uključuju nekoliko država. Možete imati uvida u sve vaše troškove u evrima, bez neophodnog opterećivanja sa konverzionim kursom i pamćenjem vrednosti kursa u određenom periodu vašeg putovanja. Ukoliko više osoba putuju zajedno, svi finsijski obračuni među učesnicima mogu biti kalkulisani putem HandWallet Pro-a.

Samostalni radnici i vlasnici manjih firmi

Preduzetnicima i malim privrednicima, HandWallet može poslužiti u različite svrhe, od nadzora specifičnih poslovnih aktivnosti, do kompletnog menadžmenta prihoda i rashoda. Pomoću HandWallet-a je moguće registovati svaki stadijum kupoprodaje, kao i kome i po kojoj ceni je neki proizvod bio prodat/kupljen. U slučaju nekoliko ponuđenih opcija za kupoprodaju, kada su cene date u različim valutama, pomoću HandWallet-a ih je moguće porediti i izabrati najpovoljniju opciju. Moguće je znati unapred očekivan priliv ili odliv novčanih sredstava i u skladu sa ovom informacijom mogu se odrediti prioritetne uplate. HandWallet vas uči tome koji su vam važni prihodi tokom izvesnog perioda, a koji važni rashodi. HandWallet pokazuje kada vredi transferovati novac sa računa na račun, kada je profitabilno uzeti zajam od banke i kako to realizovati. Pri svakoj “aktivnosti”, moguće je igrati se sa različitim parametrima, kao što su nivo kamate, broj uplata, učešće i tako naći najbolju opciju za isplate. Najvažnije – poslovni podaci koje ste uneli u sistem, su svugde sa vama na vašem palm kompjuteru – na poslu, kod kuće, na sastanku sa potencijlnim klijentom i periodu vašeg boravka u inostranstvu za vreme ispitivanja novog proizvoda.

Velike Kompanije

HandWallet Business Predstavlja pravo rešenje za predstavnika kompanije na poslovnom putu u inostranstvu. HandWallet program značajno olakšava popunjavanje putnih izveštaja (npr. u poreske svrhe): osoba koja putuje beleži sve rashode u tekućem vremenu, u skladu sa odgovarajućom podelom u kategorije i po prethodno definisanim pravilima. Na taj način, može u svakoj etapi puta imati uvid u to koliko je novca potrošeno i na šta, i može ažurirati komjuter ili obavestiti knjigovođu firme o troškovima još tokom trajanja puta. HandWallet Business vam omogućava da uživate u svim prednostima mlađe braće, uz dodatnu mogućnost unošenja priznanice i broja autorizacije, fakture i udela poreza (ukoliko je relevantno) za svaku aktivnost. Predstavnik kompanije uz HandWallet, još tokom boravka u inostranstvu, može uneti iznose troškova u valuti zemlje u kojoj boravi i imati pregled protiv-vrednosti u evrima. Dodatno, može videti prihode i rashode date u dolarima i evrima konvertovane u lokalnu valutu, i tako, sa lakoćom, porediti vrednosti.