DijakiHandWallet uporabljajo številni dijaki, ki želijo nadzorovati porabo svoje žepnine ali denarja, ki ga zaslužijo s študentskim delom. Tisti dijaki, ki so prenesli in uporabili aplikacijo so zelo zadovoljni s čistim in preprostim vmesnikom in možnostjo oblikovanja lastnih kategorij.

ŠtudentiProgramska oprema HandWallet je najbolj priljubljena med študenti, ki morajo preživeti s precej "tesnimi" proračuni in morajo dobro spremljati vsak svoj prihodek in odhodek. Na tisoče študentov po svetu je že preneslo Hand Wallet in vanj redno vnašajo podatke. Mesečno prejemamo številna pisma in priporočila študentov, ki želijo posebne spremembe in dodelave, prilagojene za njihovo študentsko življenje, skupna stanovanja, za plačevanje šolnin, univerzitetnih stroškov, uveljavljanje popustov itd.

Družine

Potreba po prihranku in pametnemu vodenju financ celotne družine je danes bolj pomembna, kot je bila kadarkoli prej. Postalo je očitno, da je vodenje financ za povprečno družino kompleksno in se ne razlikuje bistveno od vodenja poslovnih financ: tudi družina ima redne in občasne odhodke, vezane na najrazličnejše stvari ter redne in občasne prihodke iz različnih virov. Da bi bile stvari še nekoliko bolj komplicirane, imajo družinski člani običajno svoje bančne račune in več kreditnih kartic, vključno z lastnimi odhodki in običajno tudi lastnimi prihodki. Na tisoče družin je že izbralo aplikacijo Hand Wallet za njihov primarni pripomoček za vodenj financ. Že po kratkem času uporabe so številne osebe opazile, da so izboljšali svoje finančno stanje, da imajo boljši nadzor nad svojim bančnim računom, odkrili so napake v svojih računih in se izognili negativnim presenečenjem ob prejemu bančnih izpiskov. Sedaj se lahko izogibajo, ali vsaj zmanjšajo, pretirane odhodke in se lahko lažje skoncentrirajo na stvari, ki "zmanjšujejo" proračun.

Popotniki in tisti, ki bivajo v tujiniHandWallet Pro je nezamenjljivo orodje za popotnike in tiste, ki velikokrat preživljajo čas v drugih državah. Z uporabo aplikacije HandWallet lahko preprosto spremljate, kakšen je končni znesek vaših nočitev, hrane ali vstopnin za najbolj priljubljene znamenitosti, v kateremkoli trenutku, tudi kadar potujete od enega kraja do drugega. Vse svoje odhodke lahko spremljate v evrih brez, da bi imeli težave s pretvarjanjem valut in brez, da bi si morali zapomniti kakšna je bila vrednost valute v določenem delu potovanja. Če potujete v skupini z več udeleženci, lahko s pomočjo HandWallet Pro združite račune vseh udeležencev in preračunate posamične stroške.

Samozaposlene osebe in lastniki majhnih podjetji

Za samostojne podjetnike in lastnike majhnih podjetji je HandWallet uporaben v številnih situacijah, od nadzora nad nekaterimi specifičnimi dejavnostmi posla, do celotnega vodenja financ, odhodkov in prihodkov. Z uporabo aplikacije HandWallet je mogoče vedno in v vsakem trenutku vedeti, po kakšni ceni in komu so bili izdelki prodani ali kupljeni. Možno je tudi primerjati cene, ki so podane v različnih valutah ter izbrati najugodnejšo možnost kadar so na voljo različne možnosti za nakup izdelkov. Pričakovani prihodki in odhodki so lahko znani vnaprej in glede na te podatke lahko načrtujete poplačilo izdatkov. HandWallet vam na preprost način pokaže, kateri so bili vaši glavni prihodki v določenem obdobju in kateri so bili vaši glavni izdatki. HandWallet vam pokaže, kdaj je smiselno prenesti vaš denar iz enega na drugi bančni račun ter kdaj je smiselno vzeti kredit in kako razporediti odplačevanje. Možno je tudi prilagajanje številnih parametrov za vsak dogodek, kot so stopnja interesa, število plačil, odstotek povezav ipd. ter preko tega odkriti najbolj primeren način plačila. Najbolj pomembni podatki - poslovni podatki, ki ste se jih odločili vnesti v sistem so vam sedaj kadarkoli na voljo z le nekaj kliki - v vašem poslu, domu, pri pogajanju z uvozniki in kadar ste v tujini ter opravljate preglede novih izdelkov.

Velika podjetja

HandWallet Business zagotavlja celovito rešitev za predstavnika podjetja, ki je na poslovnem potovanju v tujini. Aplikacija HandWallet olajša izpolnjevanje obrazcev, ki so potrebni za oddajo davčne napovedi podjetja: popotnik izpolni vse odhodke v realnem času z ustrezno porazdelitvijo v kategorije in v skladu z vnaprej pripravljenimi pravili. Tako lahko v kateremkoli času ve, koliko je zapravil in zakaj ter nadgradi računalnik ali poslovni račun kar medtem, ko je na potovanju. HandWallet Business vam omogoča, da izkoristite vse prednosti njegovega skromnejšega brata ter poleg tega dodajate račune ali avtorizirane številke, izdane fakture ter davčne napovedi (če je to potrebno) za vsak dogodek. Predstavnik podjetja, ki je opremljen z aplikacijo HandWallet lahko, medtem ko je še vedno na potovanju, doda izdatke v tuji valuti ter jih pretvori v običajno valuto kot so dolarji ali evri! Še več, svoje odhodke in prihodke lahko v realnem času vidi v dolarjih ali evrih, pa tudi v lokalni valuti ter tako brez težav primerja cene.