HandWallet.com je predan varovanju vaše zasebnosti.

HandWallet Aplikacija za vodenje financ:
Podatki bodo shranjeni le na uporabniško napravo. HandWallet ne zbira nobenih osebnih informacij oziroma nima nobenega dostopa do osebnih podatkov.
Uporabnik je sam zadolžen za varnostno kopiranje njegovih datotek.
Uporabnik lahko (ni pa nujno) sinhronizira svoje podatke na njegovem osebnem Dropbox, Google Drive in drugih računih v oblaku. HandWallet nima nobenega dostopa do teh podatkov.
Če želite povezati HandWallet s podjetji vaših bančnih ali kreditnih kartic, lahko povezavo uredite neposredno preko svoje naprave s podjetjem brez, da bi pri tem prečkala HandWallet strežnike.
HandWallet uporablja "Google Analytics" za zbiranje osnovnih statistik, ki se nanašajo na uporabo aplikacije. Podatki ne bodo nikoli povezani z vašimi osebnimi informacijami.

Aplikacija HandWallet je predana varovanju zasebnosti vaših osebnih podatkov. Spodbujamo vse naše uporabnike, da nastavijo geslo, ki bo zahtevano kadarkoli boste vklopili aplikacijo. Geslo (kot vsi drugi podatki) je shranjeno le na vaši napravi.

HandWallet spletna stran:
Večino podstrani na naši spletni strani lahko obiščete brez, da bi nam zaupali kakršnekoli osebne informacije. Vendar pa včasih potrebujemo določene podatke, da vam prikažemo strani, ki jih želite in ta pravilnik o zasebnosti vsebuje pravila o zbiranju podatkov v teh primerih.

HandWallet.com vsebuje obrazec, v katerem sprašujemo obiskovalce po njihovih email naslovih. Te email naslovi, ki nam jih zaupajo obiskovalci ne bodo prodani ali deljeni s tretjimi osebami. Vse zbrane informacije so shranjene izključno za interno uporabo.

HandWallet.com zbira tudi določene podatke o vašem računalniškem programju in programski opremi. Te informacije lahko vključujejo: vaš IP naslov, tip brskalnika, operacijski sistem, ime domene, čas dostopa in ime priporočljive spletne strani. Te informacije so uporabljene za opravljanje storitve, za vzdrževanje kvalitetne storitve in za vodenje statistike glede uporabe strani HandWallet.com. Ti podatki niso nikoli povezani z osebnimi podatki.
HandWallet.com prav tako izbira informacije o straneh, ki jih naši obiskovalci obiščejo znotraj strani HandWallet.com. Tudi te informacije o obiskovanju strani niso nikoli povezane z vašimi osebnimi podatki.

HandWallet.com je predan varovanju zasebnosti vaših osebnih podatkov. Uporabljamo številne varnostne tehnologije in procedure za pomoč pri varovanju vaših osebnih podatkov pred neavtoriziranim dostopom, uporabo in deljenjem.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte preko podporne ekipe.