Vores financielle opførsel er altid motiveret af to modstridende kræfter: Fristelsen til at købe og bruge penge i modsætning til frygten for at pengene slipper op.

HandWallet vil tillade dig at lære dig selv bedre at kende, så du bedre kan forstå og balancere de to kræfter inde i dig selv, og det vil give dig en bedre ligevægt imellem disse to kræfter. Hvis du bruger dette program vil mere af din indtægt blive til rådighed, og du vil have et mere effektivt forbrug. Resultatet for begge er flere penge, eller med andre ord bedre ligevægt i din økonomi.

Selvom det måske ikke bringer dig glæde (vi tror at glæde er en intern sag som ikke er afhængig af noget, ihvertfald ikke materielle ting) men det vil give dig muligheden til at nyde dine indkøb noget mere og vil give dig mere tid til andet end at diskutere med din bank rådgiver.

Fristelsen til at købe . . .

Det evige behov for at bruge penge er nemt at forstå. Det kommer sig af flere forskellige årsager som ligger til grund for den velstand som vores verden har idag, Den vestlige kultur i hvis skød vi er opvokset, bliver vi overvældet af de mange reklamer vi støder på dagligt, og den konkurrencemæssige mentalitet som vores sind har.

Det første skridt består i at forstå fristelsen til at købe og ikke at benægte at den eksisterer. Fristlesen til at købe er både god og naturlig. Det beviser at noget er vigtigt for dig og at det tiltrækker dig.
Du kan være en computer freak (Som vil "dø" for at få det nyeste udstyr på markedet til at spille med) eller en god dreng (som vil "dø" for at få fat på det nyeste modetøj som han lige har set i en tøjreklame). Måske er du en stor fan af at tage på restaurant (Som meget gerne vil besøge den mest hippe restaurant i byen) eller en insekt samler (Der vil købe en sjælden art) . . .
Det vil ofte være ledsaget af nogle forskellige sætninger, såsom "Jeg skal bare have den" "Det er præcis hvad jeg leder efter", Og disse vil for det meste være ledsaget af en tavshed fra den anden kraft "Vi fik nogle penge for ikke så længe siden", "Jeg har råd til det", "Vi holdt os tilbage sidste måned, vi fortjener at købe den nu".

Frygten for at pengene vil slippe op

Dette er også nemt at forstå. Det stammer (overraskende nok!) fra den samme verden med velstand, den samme vestlige kultur, og fra de samme reklamer, køb på kredit og sofistikeret salgsmetoder.
Engang da vi var vant til at leve af landbrug vidste vi præcist hvad vi havde. Idag er vi tvunget til at leve med mange forskellige forvirrende termer: kredit, renter, overtræk, finansiering, bindign... og det vileder og giver pres.

Når vi har forstået impulserne til at købe,er det næste skridt at forstå frygten for at pengene slipper op og ikke benægte det. Denne frygt er realistisk. Pengene er altid endelige: det betyder ikke noget hvor mange betalinger du har fået lov til at opdele dem i, til sidst skal de allesammen betales tilbage. Det betyder ikke noget hvilket lån du har fået, din situation nu (hvis du ikke ændre på noget) bliver kun mere besværglig da du udover dine normale regninger også skal betale pengene tilbage . . .
Det betyder ikke noget hvad din indkomst er - siden dine udgifter og niveauet på din livsstil altid hænger sammen. Det er også ligemeget hvad din status er og i hvilket omfang du er etableret - Du vil altid have den samme følelse, med hensyn til de forskellige måder du har lånt på og hvilke beløb du har lånt.

Hvad skal du gøre? HandWallet

Lad os forøge mængden af penge -
Ved at finde alle fejlene, dobbelt betalingerne og ved at finde bedrag du måske bliver udsat for.
Ved at fjerne de udgifter, der viser sig at være for dyre og ikke gør os tilfredse.

Jeg gør det her alligevel hvad skal jeg bruge HandWallet til?
Perhaps. Men du arbejder hårdt med det og kæmper med dig selv. Med andre ord, du er ikke objektiv fordi du konstant har en kamp kørende inden i dig selv med de to kræfter.

Betyder det at jeg nu skal indtaste enhver øre jeg bruger i appen?
Selvfølgelig ikke. Små udgifter som ikke akkumulerer er for det meste ikke nævneværdige og vil ikke give nogen nævneværdig opsparing. Det er op til dig selv hvad du indtaster og hvad du ikke indtaster.
Desuden vil de fleste af udgifterne blive opdateret direkte fra de forskellige bankers og kreditkortes internetsider, og alt det, der er tilbage at gøre er kun at bekræfte dem og tildele dem til en kategori (hvis du ønsker det). Denne handling tager få minutter hver måned, og den erstatter at du skal gå igennem de datablade, du modtager pr. Post.