Hvad er HandWallet API?

HandWallet har en gratis og åben API til udviklere til at få data fra banker og kredit kort firmaer. API'en er baseret på JavaScript og lader dig nemt logge ind på din bank, Få data'en og indsæt den i HandWallet Udgifts Manager. Du kan bruge API'en til dine personlige behov (få data fra din finansielle institution ) eller brug det til at tjene penge ved at dele dit arbejde med andre.

Hvordan tjener du penge med HandWallet API'en?

Når du har skrevet et script der henter data fra en bank, kan du dele det med andre brugere i HandWallet app'en. For hver slutbruger der bruger dit script får du 100% af indtægterne fra annoncepladsen i synkroniseringsvinduet. +Du vil få 100% af indtægterne af indtægterne for annoncepladsen på kontoudskriftsskærmen (selvom synkroniseringen kun er blevet brugt en gang). Annonceplads er baseret på Admob. Annoncer relateret til spil eller voksenunderholdning er ikke tilladt.

Hvorfor skriver i ikke alle scripts selv?

Der er omkring 30.000 finansinstitutter rundt om i verden. For at skrive scriptet og debugge det skal du have en konto i banken- eller kreditkortselskabet.

Hvor meget arbejde er involveret og hvor mange penge kan jeg forvente hver måned?

At skrive en kort kode der forbinder til en bank og henter transaktionerne, er ikke en kompliceret opgave, men det tager et par timer. For at skrive scriptet korrekt skal du tage dig af alle fejlmeddelelser.
Omkring indtægter-
Dette afhænger af mange faktorer, f.eks bankens land og hvor populær banken er. Generelt er der ikke meget arbejde i at lave et script for en bank og det giver ikke en stor indtægt. Men så snart en person bliver vant til at arbejde med dit script, vil han fortsætte med at bruge det på daglig basis, og så vil omsætningen vokse fra måned til måned. For hver person, der bruger det, burde du tjene et mindre beløb hver måned.

Hvordan starter jeg?

Du skal downloade vores bruger manual til udviklere og en tekst editor (Notepad++ vil være fint). API'en er helt gratis: ingen registrerings gebyrer, ingen installations gebyrer, ingen månedlige gebyrer, osv. For at lære at bruge API'en anbefaler vi at du kører demo scriptet som er inkluderet i bruger manualen og får en forståelse for hvordan det virker.