Gymnasie eleverHandWallet bliver brugt af mange gymnasieelever der selv styrer deres egne lommepenge, eller som har et fritidsjob. De studerende der har downloadet programmet synes at programmet er brugervenligt og det har en nem brugerflade, de er også glade for muligheden for at lave personlige kategorier.

UniversitetsstuderendeHandWallet softwaren er mest populær iblandt de studerende der skal styre et "stramt" budget, og derfor er nød til at have et strengt forhold til deres indkomst og deres indtægter. Tusinder af studerende over hele verdenen har allerede downloaded HandWallet og bruger det regelmæssigt. Hver måned modtager vi mange breve fra studerende der efterspørger specielle ændringer eller tilføjelser der passer ind i de studerendes livsstil, fælles bolig, allokering af penge til uddannelse, stipendier, rabatter mv.

Familier

Behovet for at spare og styre de økonomiske aspekter på en fornuftig måde, er vigtigere i dag end det nogensinde har været tidligere. Det er klart at den økonomiske planlægning af en almindelig familie er kompleks og ikke er anderledes end at forvalte en virksomhed: En familie har faste og lejlighedvise udgifter til forskellige forhold, den har ligeledes faste og lejlighedsvise indtægter fra forkellige kilder. Sagen bliver mere kompliceret da de fleste familier har en række bankkonti og flere kreditkort, og både indtægter og udgifter behandles af alle familiemedlemmer. Tusinder af familier har allerede valgt Handwallet som det styrende program til den økonomiske forvaltning af familien. Efter at have brugt det i kun en kort periode har mange personer allerede meddelt at det har forbedret deres økonomiske situation, givet dem bedre kontrol over deres bankkontoer, og har hjulpet dem til at finde fejl i deres bankforretninger, de bliver ikke længere negativt overrasket over deres kontoudtog. De er nu i stand til helt at undgå eller reducere overtræk og har en bedre evne til fokusere på den del af forbruget der suger penge ud af budgettet.

Rejsende og folk der bor i udlandetHandWallet Pro er et uerstatteligt værktøj til rejsende og til dem der forbliver i udlandet. Ved hjælp af HandWallet er det muligt at vide hvad de samlede udgifter er til logi, mad eller betaling for adgang til steder på et givet tidspunkt. Du kan se alle dine udgifter i Kroner, så du ikke hele tiden skal have valutakursen med i beregningerne og uden at skulle huske hvad prisen var for hver del af rejsen. Hvis en række deltagere tager på en rejse sammen kan alt udregning imellem deltagerne beregnes ved hjælp af HandWallet Pro.

Selvstændige og ejere af små forretninger

For selvstændige og ejere af små virksomheder er Handwallet meget brugbar til forskellige formål, fra overvågning af specifikke aktiviteter i forretningen til den fulde administration af udgifter og indtægter. Ved at bruge Handwallet er det altid muligt at vide til hvilken pris en vare blev købt eller solgt og til hvem den blev solgt Det er muligt at sammenligne priser der er givet i forskellige valutaer og det er muligt at vælge en foretrukken købemulighed når der er forskellige købsmuligheder. Det forventet pengeflow kan man kende i forvejen, og ud fra det kan man planlægge forsinkede betalinger. Handwallet lærer dig hvad din hovedindkomster og hovedudgifter er i en bestemt periode. Handwallet viser hvornår det er fordelagtigt at overføre penge imellem bankkontoer og hvornår det er profitabelt at tage et lån og hvordan du kan planlægge det. Det er muligt at lege med forskellige parametre på enhver begivenhed F.eks renteniveauet, antallet af betalinger, procentsatsen på bindingsperioden osv.og ud fra det kan man finde den bedste betalingsløsning. Allervigtigst - er at de forretningsdata du har valgt at indføre i systemet er med dig overalt på din håndholdte computer - i din virksomhed, derhjemme, i forhandlinger med en importør, eller når du er i udlandet og undersøger nye produkter.

Store firmaer

HandWallet Business er den komplette løsning til en virksomhedsrepræsentant der er ude på forretningsrejse. HandWallet programmet gør det meget lettere at udfylde rejserapporten til skattemæssige formål: Den rejsende udfylder alle udgifter i realtid, med den korrekte opdeling i kategorier og i henhold til foruddefinerede regler. Han vil til enhver tid vide hvor meget han har brugt og på hvad, han kan opdatere computeren eller firmaets revisor imens han stadig er ude og rejse. HandWallet Business tillader dig at nyde alle fordelene som dets yngre bror har, samtiddigt kan det også indsætte kvitterings- eller autorisationsnumrene, fakturaer og skatteprocenten (hvis relevant) for enhver begivenhed En firmarepræsentant der er udstyret med HandWallet kan imens du stadig er i udlandet, indsætte udgifter i fremmed valuta og se stigningerne i dollar eller euro! Desuden kan han se de udgifter og indkomster, der blev udført i dollar eller euro i lokal valuta og dermed let sammenligne priser.