Middelbare scholierenHandWallet wordt door vele leerlingen gebruikt die hun "zakgeld" beheren of die jobs hebben in hun vrije tijd. Die leerlingen die dit programma al hebben gedownload zijn zeer tevreden met de duidelijke en gebruiksfriendelijke interface en met de opties om persoonlijke categorieën bij te voegenT.

UniversiteitsstudentenDe HandWallet toepassing is de meest populaire van zijn soort bij studenten, die het met nauwe budgetten moeten doen en een zeer strenge richlijnen moeten volgen. Wereldwijd hebben duizenden studenten HandWallet gedownload en werken hun gegevens op reguliere basis bij. We ontvangen maandelijks veel brieevn en verwijzingen van studenten die speciale aanpassingen en extraatjes vragen, die bij de levenstijl van de student past, zoals voor hun kots, afbetalingen van het studiegeld, studiebeursen, kortingen, etc.

Families

Het belang van sparen en om met verstand het geld te beheren is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Het is duidelijk dat de fiannciële planning van de gemiddelde gezin zeer complex is en substantieel niet veel verschild met het beheer van een bedrijf: enezijds heeft een gezin permanente en occasionele uitgaven en enerzijds heeft een gezin permannente en occasionele inkomsten. Meestal heeft één gezin meerdere bankrekeningen en kredietkaarten, en worden de in- en uitgaven door verschillende gezinsleden uitgevoerd wat het alleen maar ingewikkelder maakt om het budget van een gezin op een overzichtelijke manier te beheren. Duizenden gezinnen hebben wereldwijd al voor HandWallet geopteerd als een programma die van essentieel belang is voor het fiancieel beheer van hun resp. gezinnen. Slechts een korte periode na de aanschaf van het programma hebben ze al een performantie in hun financieel beheer constateert. Ze hebben ook een beter overzicht van hun bankrekeningen en foutieve debets zijn nihil. Ze worden niet meer verrast door een brief van de kredietkaartmaatschappij. Ze hebben nu de mogelijkheden om ongedekt krediet te verminderen of totaal te ontmijden en ze kunnen zich nu beter concentreren op de items die grote delen van de balans consumeren.

Reizigers en mensen die in het buitenland wonenHandWallet Pro is een onvervangbare toepassing voor reizigers en personen die in het buitenland verblijven. Met HandWallet wordt het mogelijk om de totale reiskosten (zoals bijvoorbeeld verblijfkosten, voedselkosten en entreekosten, etc.) eenvoudig te berekenen. Ook als u door veschillende landen reist zult u altijd gebruik kunnen maken van uw eigen koers zonder dat u alles eerst naar uw eigen koers moet omrekenen. U hoeft dus de reis het wisseltarief dus niet bij te houden. Als een paar deelnemers samen op reis gaan, kunnen de onkosten met HandWallet eenvoudig berekend worden.

Zzp'ers en eigenaren van kleine bedrijven

Voor de zelfstandige en eigenaars van kleine ondernemingen is HandWallet een onvervangbaar middel voor sommige doeleinden, van supervision over bepaalde zakelijke activiteiten tot de volledige management van inkomsten en uitgaven. Met HandWallet wordt het mogelijk om op elk moment bij te houden tegen welke prijs de handelswaar aan wie verkocht werd. Het wordt ook moegelijk om prijzen te vergelijken in verschillende koersen en om de gewenste optie te kiezen indien er verschillende mogelijke opties zijn. De verwachte cash flow kan vooraf berekend worden en vervolgens kan die informatie gebruikt worden om uitgestelde betalingen te plannen. Met HandWallet kunt u een overzihtje maken over een bepaalde periode en wat dan de grootste uitgaven waren. HandWallet laat u zien wanneer het interessant is om geld van één bank naar een andere over te boeken en wanneer het het meest rendabel is om een lening te nemen en in welke annuïteitenen. Het is mogelijk om verschillende parameters van elke event in te stellen zoals, het interesttarief, het aantal betalingen, het percentage van een linkage, etc. en om dus volgens die parameters de beste betalingsoptie te vinden. Maar wat van het meest belang is - de zakelijke gegevens die u in het systeem hebt ingevoerd zijn overal en altijd met u op uw PDA. Waar u ook bent, op uw bedrijf, thuis, bij uw onderhandelingen met uw zakenrelaties en als u zich in het buitenland op zakenreis bevindt.

Grote Bedrijven

HandWallet Business levert de complete oplossing voor een vetegenwoordiger van het bedrijf die op zakenreis is. Het HandWallet toepasingsprogramma vereenvoudigt het invullen van een reisrapport die u voor BTW-doelstellingen moet invullen: de reiziger vult alle uitgaven in real-time in met de juiste onderdeling in categoriëen en volgens vooropgestelde regels. Hij of zij kan nu op elk moment te weten komen hoeveel hij of zij heeft uitgegeven en aan wat. Die persoon kan de bedrijfsaccountant dus steeds op de hoogte blijven houden. HandWallet Business laat u toe om .de allows you to enjoy van alle voordelen van haar jongere broers te genieten. Daarbij kunt u de ontvangstbewijzen of autorisatie nummers en BTW percentage (indien relevant) per gebeurtenis invoeren. Eeen bedrijfsvertegenwoordiger die met HandWallet is uitgerust kan, terwijl hij of zij in het buitenland is, uitgaven in een vreemde koers invoeren, en de resultaten in Euros bekijken! Bovendien kan hij of zij de inkomsten en uitgaven die in Euros werden uitgevoerd in lokale munt bekijken en op die maneier makelijk prijsvergelijkingen uitvoeren.