HandWallet.com is toegewijd aan het beschermen van je privacy.

.HandWallet Uitgavenbeheerder app:
Gegevens worden alleen opgeslagen op het apparaat van de gebruiker. HandWallet verzamelt geen persoonlijke informatie en heeft daar ook geen toegang tot.
De gebruiker is verantwoordelijk voor het back-uppen van gegevens
De gebruiker kan (maar hoeft niet) de gegevens synchroniseren met Dropbox, Google Drive en andere clouds. HandWallet heeft ook geen toegang tot deze gegevens.
Als je HandWallet wilt koppelen aan je bank, dan wordt deze koppeling direct vanaf je apparaat gedaan naar de gegevens provider zonder langs de servers van HandWallet te gaan.
HandWallet gebruikt "Google Analytics" om algemene statistiek te verzamelen met betrekking tot het gebruik van de app. Deze gegevens zijn nooit gelinkt aan persoonlijke informatie.

HandWallet app is toegewijd aan het beschermen van de veiligheid van je persoonlijke informatie. We moedigen de gebruikers aan een wachtwoord in te stellen bij het eerste gebruik. Dit wachtwoord (zoals alle andere gegevens) wordt alleen op het apparaat opgeslagen.

HandWallet site:
Je kunt de meeste pagina's op de site bezoeken zonder ons informatie over jezelf te geven. Maar soms hebben we informatie nodig om diensten te leveren waar je om vraagt, en dit privacy statement verklaart verzameling van gegevens en gebruik in die situaties.

HandWallet.com heeft een pop-up formulier waar we bezoekers vragen om hun e-mailadres. Dit e-mailadres dat we krijgen van bezoekers wordt niet verkocht of gedeeld met een derde partij. Alle vergaarde informatie is alleen voor intern gebruik.

HandWallet.com verzamelt ook bepaalde informatie over je computer hardware en software. Tot deze informatie wordt gerekend: je IP-adres, browser type, besturings- systeem, domeinnaam, toegangstijden en verwijzende websites. Deze information wordt gebruikt voor het uitvoeren van de diensten, om de kwaliteit van de dienst te behouden en voor algemene statistiek wat betreft het gebruik van HandWallet.com. Deze gegevens zijn nooit gekoppeld aan persoonlijke informatie.
HandWallet.com verzamelt ook informatie over de pagina's die onze klanten bezoeken op HandWallet.com. Deze bezoekersgegevens worden ook nooit gelinkt aan persoonlijke informatie.

HandWallet.com is toegewijd aan het beschermen van de veiligheid van je persoonlijke informatie. We gebruiken verschillende veiligheidstechnologieën en procedures om te helpen met het beschermen van je persoonlijke informatie tegen ongeauthoriseerde toegang, gebruik of onthulling.

Als je vragen hebt over dit privacy statement, neem contact op met onze ondersteuning.