ΜαθητέςΤο HandWallet χρησιμοποιείται από μαθητές λυκείου που θέλουν να διαχειρίζονται σωστά το χαρτζιλίκι τους ή τα χρήματά τους από εργασία μερικής απασχόλησης. Οι μαθητές που έχουν ήδη κατεβάσει και χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα, έχουν ενθουσιαστεί από το ξεκάθαρο και εύχρηστο περιβάλλον και τις επιλογές προσθήκης προσωπικών κατηγοριών κινήσεων.

ΦοιτητέςΤο πρόγραμμα HandWallet είναι περισσότερο δημοφιλές ανάμεσα σε φοιτητές, που πρέπει να τα βγάλουν πέρα με σφιχτούς προϋπολογισμούς και που χρειάζονται αυστηρή διαχείριση των εσόδων και εξόδων τους. Χιλιάδες φοιτητές σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη κατεβάσει το Hand Wallet και το τροφοδοτούν τακτικά με δεδομένα. Κάθε μήνα λαμβάνουμε πολλά γράμματα και αναφορές από φοιτητές που επιθυμούν ειδικές τροποποιήσεις και προσθέσεις που έχουν να κάνουν με τη φοιτητική ζωή, τη συγκατοίκηση, την αποπληρωμή των διδάκτρων του Πανεπιστημίου, την υποτροφία, τις εκπτώσεις κλπ.

Οικογένειες

Η ανάγκη αποταμίευσης και σωστής διαχείρισης των οικονομικών στοιχείων μίας οικογένειας είναι σήμερα πιο έντονη από ποτέ άλλοτε. Είναι φανερό ότι ο οικονομικός προγραμματισμός μίας μέσης οικογένειας είναι περίπλοκος και όχι πολύ διαφορετικός από τη διοίκηση μίας επιχείρησης: μία οικογένεια έχει σταθερά και περιστασιακά έξοδα για διάφορες αιτίες και σταθερά και περιστασιακά έσοδα από διάφορες πηγές. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο αφού οι περισσότερες οικογένειες διατηρούν πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες και αφού τα έσοδα και τα έξοδα γίνονται από όλα τα μέλη της οικογένειας. Χιλιάδες οικογένειες έχουν ήδη επιλέξει το Hand Wallet σαν αναγκαίο λογισμικό για την οικονομική τους διαχείριση. Μετά από μικρή μόνο περίοδο χρήσης, πολλά άτομα έχουν αναφέρει ότι είδαν βελτίωση στα οικονομικά τους, ότι έχουν καλύτερη εικόνα των τραπεζικών τους λογαριασμών, ότι ανακάλυψαν λάθη στις χρεώσεις διαφόρων οργανισμών και ότι δεν εκπλήσσονται πια δυσάρεστα όταν έρχεται ο λογαριασμός των πιστωτικών τους καρτών. Είναι πλέον σε θέση να αποτρέψουν ή να μειώσουν την υπέρβαση του πιστωτικού τους ορίου και έχουν την ικανότητα να επικεντρωθούν σε θέματα που «καταναλώνουν» τον προϋπολογισμό τους.

Ταξιδιώτες και αλλοδαποίΤο HandWallet Pro είναι ένα ανεπανάληπτο εργαλείο για τους ταξιδιώτες και αυτούς που μένουν στο εξωτερικό. Με τη χρήση του HandWallet είναι δυνατόν να γνωρίζετε ποιο είναι το συνολικό ποσό εξόδων για διανυκτερεύσεις, φαγητό ή είσοδο σε πόλεις ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν μετακινείστε συνεχώς από πόλη σε πόλη. Μπορείτε να δείτε την αξία όλων των εξόδων σας σε Δολάρια, χωρίς να χρειάζεται να μπερδεύεστε με ισοτιμίες και χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε την ισοτιμία για κάθε περίοδο του ταξιδιού σας. Σε περίπτωση που πολλά άτομα πάνε μαζί ταξίδι σαν ομάδα, όλα τα έξοδα ανάμεσά τους μπορούν να υπολογιστούν με τη βοήθεια του HandWallet Pro.

Αυτοαπασχολούμενοι και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, το HandWallet είναι χρήσιμο για πολλούς λόγους, από την εποπτεία συγκεκριμένων δραστηριοτήτων της επιχείρησης μέχρι την πλήρη διαχείριση των εσόδων και εξόδων. Με τη χρήση του HandWallet μπορείτε να γνωρίζετε για οποιαδήποτε στιγμή του παρελθόντος σε ποια τιμή αγοράστηκε ή πωλήθηκε ένα προϊόν και σε ποιόν. Είναι πιθανόν να συγκρίνετε τιμές σε διάφορα νομίσματα και να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα πρόταση, όταν έχετε πολλές επιλογές για την αγορά ενός προϊόντος. Επίσης μπορείτε να ξέρετε εκ των προτέρων τις αναμενόμενες ταμειακές ροές και να προγραμματίσετε κατάλληλα τις πληρωμές σας. Το HandWallet σας δείχνει ποια είναι τα βασικά σας έσοδα και έξοδα κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Το HandWallet σας δείχνει επίσης πότε αξίζει να μεταφέρετε χρήματα ανάμεσα στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, πότε σας συμφέρει να πάρετε δάνειο και πώς να το προγραμματίσετε. Μπορείτε ακόμα να «παίξετε» με πολλές παραμέτρους για κάθε γεγονός, όπως το ύψος του επιτοκίου, τον αριθμό των δόσεων, το ποσοστό σύνδεσης, κλπ, και έτσι να βρείτε τον ιδανικό τρόπο πληρωμής. Και πιο σημαντικό – τα δεδομένα της επιχείρησης που έχετε επιλέξει να εισάγετε στο σύστημα είναι μαζί σας οπουδήποτε, μέσα στον υπολογιστή παλάμης σας – στον ίδιο το χώρο της επιχείρησής σας, στο σπίτι, όταν διαπραγματεύεστε με κάποιον εισαγωγέα και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό ψάχνοντας για νέα προϊόντα.

Μεγάλες εταιρείες

Το HandWallet Business αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για κάποιο εμπορικό αντιπρόσωπο που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Το HandWallet διευκολύνει αφάνταστα την συμπλήρωση του εξοδολογίου (που συντάσσεται για φορολογικούς σκοπούς) μετά από ένα ταξίδι: Ο ταξιδιώτης καταγράφει όλα του τα έξοδα σε πραγματικό χρόνο καταχωρώντας τα κατάλληλα σε κατηγορίες, σύμφωνα με τους προδιαγραμμένους κανόνες. Με τον τρόπο αυτό ξέρει ανά πάσα στιγμή πόσα έχει ξοδέψει και για ποιο λόγο και μπορεί να ενημερώσει το κεντρικό κομπιούτερ ή το λογιστή της εταιρείας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Το HandWallet Business σας επιτρέπει να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα των νεαρών αδελφών του και έχει επιπλέον τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την απόδειξη ή τον αριθμό έγκρισης, το τιμολόγιο και το ποσοστό φόρου (εφόσον υπάρχει) για κάθε συμβάν. Ένας εμπορικός αντιπρόσωπος που χρησιμοποιεί το HandWallet μπορεί, όσο ακόμα είναι στο εξωτερικό, να καταχωρεί έξοδα σε ξένο νόμισμα και να βλέπει τα σύνολα σε Δολλάρια ή Ευρώ! Επιπλέον, μπορεί να δει στο τοπικό νόμισμα τα έξοδα και έσοδα που καταχωρήθηκαν σε δολλάρια ή ευρώ και έτσι είναι σε θέση να συγκρίνει εύκολα τις τιμές.