Το HandWallet.com δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σσας δεδομένα.

Εφαρμογή Διαχείρισης Εξόδων HandWallet:
Τα δεδομένα αποθηκεύονται μόνο στη συσκευή του χρήστη. Το HandWallet δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες ούτε έχει πρόσβαση σε αυτές.
Ο χρήστης έχει την ευθύνη να κρατάει αντίγραφα ασφαλείας.
Ο χρήστης μπορεί (χωρίς να υποχρεούται) να συγχρονίζει τα δεδομένα του με το προσωπικό του Dropbox, Google Drive και άλλα clouds. Το HandWallet δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.
Όταν ζητάτε να συνδεθεί το HandWallet με τη τράπεζα ή τις πιστωτικές σας κάρτες, η σύνδεση γίνεται απευθείας από τη συσκευή σας με το προμηθευτή χωρίς να περνάει από τους servers του HandWallet.
Το HandWallet χρησιμοποιεί το "Google Analytics" για να συλλέξει γενικά στατιστικά σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής. Αυτά τα δεδομένα δε σχετίζονται ποτέ με προσωπικές πληροφορίες.

Η εφαρμογή HandWallet δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες μας να ορίζουν κωδικό όταν ξεκινούν την εφαρμογή. Ο κωδικός (όπως κάθε πληροφορία) αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή.

Σελίδα HandWallet:
Μπορείτε να επισκεφθείτε τις περισσότερες σελίδες στην ιστοσελίδα μας χωρίς να μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες. Αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε πληροφορίες για να παρέχουμε υπηρεσίες για τις οποίες κάνετε αίτηση και αυτή η δήλωση προσωπικών δεδομένων εξηγεί τη συλλογή και χρήση δεδομένων σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το HandWallet.com έχει φόρμα υποβολής με την οποία ζητείται από τους επισκέπτες η διεύθυνση email τους. Αυτή η διεύθυνση email που παίρνουμε από τους επισκέπτες δε θα πωληθεί ή μοιραστεί με κανένα τρίτο πρόσωπο. Όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερικούς σκοπούς.

Το HandWallet.com επίσης συλλέγει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το hardware και το λογισμικό του υπολογιστή σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν: τη διεύθυνση IP, το τύπου του browser, το λειτουργικό σύστημα, το domain, τους χρόνους πρόσβασης και σχετικές διαδικτυακές σελίδες. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία της υπηρεσίας, για να διατηρείται η ποιότητα και για να παρέχονται γενικά στατιστικά σχετικά με τη χρήση του HandWallet.com. Αυτά τα δεδομένα ποτέ δεν συνδέονται με προσωπικές πληροφορίες .
Το HandWallet.com επίσης συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το ποιές σελίδες επισκέπτονται οι πελάτες μας μέσα στο HandWallet.com. Επίσης, τα δεδομένα επισκεψιμότητας ποτέ δε συνδέονται με προσωπικές πληροφορίες.

Το HandWallet.com δεσμεύεται να προστατεύει την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες ασφαλείας και διαδικασίες για να προστατεύονται οι προσωπικές σας πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή δημοσιοποίηση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτή τη δήλωση απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας.