HandWallet.com har åtagit sig attskydda din integritet.

HandWallet Expense Manager app:
Data lagras endast på användaranordningen. HandWallet samlar inte in någon personlig information eller har tillgång till personlig information.
Användaren ansvarar för att säkerhetskopiera data.
Användaren kan (men måste inte) synkronisera sin data till sin personliga Dropbox, Google Drive och andra moln. HandWallet har inte tillgång till dessa uppgifter.
Om du frågar om att ansluta HandWallet till ditt bank- eller kreditkortsföretag görs anslutningen direkt från din enhet till dataleverantören utan att handWallet-servrar skickas.
HandWallet använder "Google Analytics" för att samla in generell statistik om användningen av appen. Dessa data är aldrig kopplade till personlig information.

HandWallet app har åtagit sig att skydda säkerheten av din personliga information. Vi uppmuntrar våra användare att ange ett lösenord när du startar appen. Lösenordet (som alla andra data) lagras endast på enheten.

HandWallet sida:
Du kan besöka de flesta sidor på vår webbplats utan att ge oss någon information om dig själv. Men ibland gör vi det behöver information för att tillhandahålla tjänster som du begär, och denna integritet uttalande förklarar datainsamling och användning i dessa situationer.

HandWallet.com kör inlämningsformulär där vi frågar besökarna för deras e-postadress. Den här e-postadressen från besökare kommer inte att säljas eller delas med någon tredje part. All information som samlas in används endast för internt ändamål.

HandWallet.com samlar också in viss information om din dators hårdvara och programvara. Denna information kan innehålla: din IP-adress, webbläsartyp, drift system, domännamn, åtkomsttider och refererande webbadresser. Denna information används för driften av tjänsten, för att upprätthålla kvaliteten på service, och för att ge allmän statistik om användning av HandWallet.com. Dessa data är aldrig länkade med personlig information.
HandWallet.com samlar också information om vilka sidor våra kunder besöker inom HandWallet.com. Denna webbplatsbesöksdata är också aldrig länkad till personlig information.

HandWallet.com har åtagit sig att skydda säkerheten av din personliga information. Vi använder en mängd olika säkerhetsteknologier och rutiner för att hjälpa till skydda din personliga information från obehörig tillgång, användning eller utlämnande.

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta vår support.